Opplev jakt i Sognefjorden!

kikkertsikte

Vi disponerer mye jaktterreng i Sognfjorden og Vest-Jotunheimen. Her kan du få oppleve nesten alle typer jakt og fiske. Vi har alle former for hjortejakt: post-, snik-, brøle-, måneskinn- og drevjakt, med og uten hund. Terrengene varierer fra helt enkle til meget krevende. Vi tilbyr jakt og fiske på dagsbasis i tillegg til spesialpris på lengre perioder samt muligheter for årsleie.

Ved forespørsel ring Mountainfjord på +47 57 98 88 00 eller send epost til  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

hjort


Vi har engasjert 2 meget erfarne jaktkledere, Robert Brenden og John Erik Brox Holme, som plukker ut og pleier terrengene våre og organiserer jakten for deg. Våre jaktledere har med seg erfarne guider fra regionen det blir jaktet i, som til en hver tid yter maks service for deg som kunde. Våre hunder er av eliten i Norge og er også representanter for Norge i VM, under konkurransen praktisk jakt med hund, St.Hubertus

robert

hundepar

 

Leirdue- og skytebane

standplass

Skyt opp til jakten på vår lokale skytebane. Vi koordinerer alt fra oppskyting til privat leirdueskyting. Blir kurset av våre lokale guider, for å sikre årets fangst!

 

Avslappende jacuzzi

jacuzzi.original

Etter en lang dag på jakt er det deilig å slappe av med en kald pils i vår jacuzzi! Nyt de flotte og steile omgivelsene du nettop har forsert. Dette er stedet for de gode jakthistoriene!

 

Belønning

vilttallerken

Ingenting er som å komme til dekket bord med fantastiske råvarer fra terrenget, etter en lang, strevsom og vellykket jakttur! Kanskje feire dagens fangst med en god flaske vin?